Alle daagse kronkels 12

Mijn blog “klaar met niks doen” heeft mij zoveel energie gegeven. Ook jullie lieve reacties en adviezen geven mij energie. Als ik erover schrijf dan is het uit mijn systeem en kan ik anders tegen dingen aankijken. Soms denk ik wel eens, had ik dit maar eerder ontdekt. Het zal wel het zelfde zijn als met veel andere zaken, alles komt op het juiste moment in het leven. Probeer mij echt aan dat gegeven vast te houden, maar niet alles gebeurt vanzelf. Bijvoorbeeld wat werk betreft als men niet weet dat ik iets wil dan gebeurt het ook niet. Door dat ik mij nu zo goed op mijn plek voel in mijn persoonlijkheid komt er steeds meer ruimte voor dat soort ontwikkelingen. Zie dat wel als een soort cadeautje. Nu ben ik zelf wel de gene die het laat gebeuren. Beter gezegd ik gun mezelf al dit moois nu.

Is dan alles mogelijk?

Mijn eerste zelfgemaakte jurk. Ben er nog steeds trots op!
Mijn eerste zelfgemaakte jurk. Ben er nog steeds trots op!

Denk dat in principe alles mogelijk is. Op aantal praktische dingen na natuurlijk. Er zijn veel dingen die ik gewoon niet wil doen, maar dat is meer een keuze. Waar een wil is, is een weg. Heb echt heel lang gedaan over het behalen van mijn rijbewijs. Dat kwam misschien ook wel voor een groot deel omdat ik autorijden vreselijk vind. Als ik echt graag wil dan het lukt het uiteindelijk ook! Toegeven ik zit ook wel eens in een bui dat ik het even niet zo zie. Als je wil is alles mogelijk misschien niet direct, maar uiteindelijk bereik je wel wat je wil. Als alles maar makkelijk zal geen in het leven zie je de waarde van dingen ook niet altijd meer. Zoals bijvoorbeeld mijn eerste jurk die ik gemaakt heb. Dat was best een uitdaging, maar ben daarom nog steeds trots als ik die jurk zie.  

Wil nog zoveel in mijn leven

Neem het niet al te letterlijk. Wil niet naar de maan, vind het veelte leuk op aarde.

Dat ik nog zoveel wil in mijn leven, wil niet zeggen dat ik nu niet tevreden ben. Ik denk wel dat je altijd nog wensen mag hebben of ambities. Heb het gevoel dat ik dan ook uit kan kijken naar iets. Ben heel goed in dagdromen. En stel mij van alles voor. Kan echt genieten van zo`n dagdroom. Ga nog niet alles spreken wat ik wil. Dat sowieso veelte veel om alles tegelijk te willen. Wat mij wel opvalt dat het bijna niet gaat om materiële dingen. Geef niet zoveel om materiële zaken. Natuurlijk draag ik graag leuke kleren, maar dat hoeft niet per se van bekend merk te zijn. Het gaat mij veel meer om dingen ervaren en bereiken in het leven. Ben er ook van overtuigd dat mij dat allemaal gaat lukken. Al zal het soms best wel weer knokken worden. Heb het er graag voor over.