Alle daagse kronkels 13

Jullie hebben het vast wel gezien dat ik de laatste tijd aardig wat blogs geschreven heb. Heb voor het eerst in lange tijd rust in mijn hoofd. Dat komt grotendeels door het schrijven, maar ook doordat ik afgelopen weekend heel actief geweest ben. Dat doet mij allemaal heel goed. Zeker het actief bezig zijn heb ik toch nodig. Hoor wel eens van mensen die actief sporten dat zij ook echt niet zonder hun beweging kunnen. Ik ga niet sporten! Dat heb ik vaker geprobeerd, maar kan mezelf niet motiveren om het te blijven doen. Wie weet zie ik ooit het licht wat sporten betreft. Had het vorige week nog over dingen die ik graag nog wil doen, sporten hoort niet thuis in dat rijtje. Genoeg over een onderwerp wat mij totaal niet interesseert. Waar ik wel heel enthousiast van wordt is het bezig zijn met een baan vinden.

Nieuwe uitdaging

Schreef eerder al dat ik een nieuwe uitdaging zoek. Het vinden van de juiste nieuwe uit daging, is op zich al een uitdaging. Heb zoveel tips gekregen over hoe je bijvoorbeeld een goed CV maakt. Ben nu bezig om daar voor mezelf het beste uit te halen. Geloof ook wel dat het  goed is om bepaalde richtlijnen te hanteren, maar dat een CV iets persoonlijks is. Ik ga er iets moois van maken. Aan enthousiasme ontbreekt het niet!  Ga gewoon eens kijken wat het beste werkt. Ben vreselijk gemotiveerd en dat voelt goed. Kan mijn motivatie en enthousiasme best overbrengen op een ander. Dan heb ik al een groot stuk gewonnen bij een sollicitatie. Zo zal ik het zelf als werkgeefster wel opvatten tenminste. Laat ik ook hierin gewoon vertrouwen op mijn gevoel. Mijn gevoel goed zit meestal goed. Dat ik er niet altijd naar luister is een ander verhaal.  

Mini uitdaging

Afgelopen zaterdag moesten we opzoek naar plantenspuit. Dat zijn van die dingen die altijd ziet als je ze niet nodig hebt. Online worden ze overal aangeboden, maar het was een soort last minute project. Alle soorten winkels hebben we bezocht en echt van alles gezien. Van anti-kringglazen tot op afstand bestuurbare grasmaaiers. Maar geen plantenspuiten. Nu vind ik winkelen geen straf, maar de bedoeling was dat we ook nog iets gingen doen. Dat was geen grote plantenspuit-speurtocht. Als je zo van winkel naar winkel gaat merk je heel goed het verschil in klantenvriendelijkheid. Uiteindelijk de felbegeerde plantenspuit gevonden! Wat kan een mens blij met iets simpels als een plantenspuit. Het voelde op dat moment als een overwinning. Het kost dan twee uur, maar dan heb je wat ook. Zomaar een moment uit mijn leven en het is allemaal waar gebeurd.