Alle daagse kronkels 14

bedankt voor alle lieve reacties

Met de kronkels gaat het eigenlijk wel lekker. Dat is dan wel weer anders dan de titel doet vermoeden. Laat ik beginnen te zegen dat ik al jullie reacties superlief vind. Het warmt echt mijn hart. Zoals na het bericht dat ik mijn afspraak heb voor de intake van mijn grote operatie. Natuurlijk maakt het hebben van die afspraak mij al superblij en gelukkig. Al jullie reacties maken het nog mooier. Bedankt daarvoor. Soms zie ik wel eens een bericht over het hoofd, dat wil niet zeggen dat ik het niet waardeer. Mag trouwens nog wel even aan de slag met alle vragenlijsten die ik gekregen heb. Zijn een hoop vragen bij die ik nog nooit heb hoeven beantwoorden. Snap best dat ze zoveel vragen. Het houdt mij dus wel heel erg bezig. Ben reuze blij dat ik niet alleen naar de afspraak hoef te gaan. Ook weer zo lief!

Lijstje met vragen maken

Ben niet echt een lijstjesmens, maar denk dat het wel handig is in dit geval. Ik ken mezelf maar al te goed dan sta ik straks buiten en heb ik nog vragen over. Zo gaat het ook vaak met boodschappen doen. Terwijl ik soms wel een lijstje maak. En dan nog vergeet ik dingen. Nu zijn boodschappen hiermee vergeleken natuurlijk onbelangrijk. Ik wil natuurlijk weten wanneer ik aan de beurt kom. Dat is misschien wel het belangrijkste. Vraag mij ook af of er verschillende manieren of technieken zijn. Of dat er juist maar één techniek is die de arts gebruikt. Zo zijn er tal van vragen die ik nog heb. Dus om mijn hoofd leeg te houden en niks te vergeten is een lijstje nu wel belangrijk. Misschien krijg ik alle informatie al. Ik ben natuurlijk niet de eerste die deze operatie ondergaat. Heb er alle vertrouwen in.

Laat het maar gewoon over mij heenkomen

Heb besloten om zelf geen informatie meer te gaan zoeken over operaties. Alles wat ik online vind ga ik dan op mijn manier lezen. Dan ga ik mij straks ergens op verheugen wat in werkelijkheid anders is of gaat. Of nog erger ik ga mij straks ergens druk om maken wat achteraf helemaal niet nodig blijkt te zijn. Er is online natuurlijk voldoende informatie te vinden. Zeker een operatie zal van mens tot heel  erg verschillen. Dat is het zelfde als met hormonen. Er zijn genoeg schemaatjes te vinden over het verloop. Bij iedereen gaat dat weer anders. Ga fijn zo blanco mogelijk het gesprek in. En dan hoor ik vanzelf hoe het allemaal gaat. Een ding is zeker ik zie het heel erg uit naar woensdag 19 februari. Hou jullie op de hoogte.