Alle daagse kronkels 16

genieten in een zwembad

Terwijl de zon haar best doet om de wolken te verdrijven, zit ik hier een beetje te dagdromen. Blijf heel erg bezig met het gesprek voor de intake van mijn grote operatie. Eigenlijk nog geen eens met het gesprek zelf. Ik ben alweer twee stappen verder. Het gesprek en de operatie zullen wel goed gaan. Ben veel meer bezig met wat ik ga doen als ik helemaal hersteld ben. Kijk er zo naar uit om te dan te gaan zwemmen! Dat is namelijk een van de weinige dingen waar ik mezelf nu in beperk. Heb het er al vaker over gehad, maar voor nu gaat dat echt niet. Ik weet dat er speciale momenten zijn in zwembaden. Dat helpt mij niet al zal ik een zwembad voor mezelf hebben gaat het nog niet. Heb dat voor nu geaccepteerd. In mijn gedachte drijf ik al rond in een zwembad.

Zonvakantie

Nog zoiets waar ik nu veel mee bezig ben, is een zonvakantie. Daarvoor geldt nu het zelfde als met zwemmen. En het is ook niet praktisch omdat ik nog bezig ben met mijn gezichtsontharing. Ik treur zeker niet over dit soort dingen omdat ik weet dat het er een moment komt dat het wel kan. Kan alleen maar vreselijk genieten van het feit, dat het allemaal gaat gebeuren. Het is nu op dit moment even niet anders. Mij verzetten tegen het gegeven dat het nu niet anders is heeft geen zin. Maak er liever iets positiefs van, dan dat ik het negatieve energie geef. Ik hoef er eigenlijk nog geen eens iets positiefs van te maken want dat is het al. Wat is er mooier dan dromen die uitkomen. Ik kan het mij nu niet bedenken. Dat hoeft gelukkig ook niet. Jullie lezen een blog van een gelukkig mens.

Een gelukkig mens

Voel mij de laatste tijd echt gelukkig. Alles gaat zoals ik wil ik zit lekker in mijn vel. Natuurlijk zijn er nog genoeg dromen die uit mogen komen. Ook dat gaat gebeuren tot nu toe is alles uitgekomen, dus de rest komt ook uit. Volgens mij heb ik dit gevoel nog niet vaker zo sterk gehad als nu. Vind het geweldig om het te ervaren. Dat spreekt voor zich natuurlijk. Hier ben ik al lang naar opzoek geweest. Men zegt weleens als je iets zoekt vind je het niet. Dat klopt dus, het overkomt je! Heb al vaker geschreven, dat een gevoel haar magie verliest als je het omschrijft. Ik hoef mijn gevoel niet te omschrijven om het over te brengen. Ik ben er heel blij mee en dat is voor nu het belangrijkste. Genoeg woorden voor vandaag. Liefs, Heleen