Alle daagse kronkels 17

Ben weer een beetje aan het landen, na alle emoties van het gesprek bij MKV. Gisteravond was ik lichamelijk echt op en nu ook nog wel een beetje. Door alle energie die door mijn lichaam stroomt heb ik afgelopen nacht ook heel slecht geslapen. Dat is helemaal niet erg en ik geniet van alles wat er nu gebeurt. Genieten deed ik al trouwens, maar nu nog meer. Schreef ik van de week dat ik gelukkig was, dan vraag ik mij nu af wat de overtreffende trap van gelukkig is. Het is ook eigenlijk helemaal niet boeiend om het een naampje te geven. Dat ben ik dan weer dat ik over dat soort dingen ga na denken. Ook dat laat ik fijn gebeuren. Doe het gewoon op mijn manier en dat is goed! Ga de rest van de dag ook lekker relaxen, dat heb ik verdiend! Vind ik zelf.

Alles loop zo soepel

Vandaag alleen maar vlinders, gewoon omdat ik daar blij van word

Had er al een stukje over geschreven dat alles zo soepel gaat. Dat is dus echt een verademing. Ben gelukkig niet zo snel uit het veld geslagen. Het is soms best een uitdaging om alles te regelen rond mijn transitie. Wil zeker niet negatief overkomen, daarom noem ik het ook een uitdaging. Om nu eens niet overal achteraan te hoeven zitten is ook wel eens fijn. Had een verwijzing gekregen voor genitale ontharing. Dan bel ik om een afspraak te maken en gaat alles zo soepel. Moet zeggen mijn gezichtsontharing ging ook zo makkelijk. Een hoop andere dingen gaan niet vanzelf en nu dus wel! Terwijl dit toch een onderdeel is, wat voor mij het bijzonderste is. En daarom loopt het misschien ook wel zo soepel. Net of er iets zegt, nu doen wij het voor haar. Wat dat iets is ben ik nog uit en dat hoeft ook niet!

Ben ik bang voor de operaties?

Iemand vroeg vandaag of ik bang ben voor de operaties. Nee, totaal niet! Als het goed is ben ik onderzeil tijdens de operatie. Dus ik krijg dan niks mee, dus maak mij daar ook totaal niet druk om. Vind het wel spannend natuurlijk, maar dat is iets anders dan bang zijn. Ook voor het herstel ben k niet bang. Zal heus wel pijn krijgen dat hoort erbij. Oma`s zeggen altijd, wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Ook de praktische dingen komen dan vanzelf goed. Kan nu alleen maar denken aan het eindresultaat. En de rest zijn bijzaken. Laat mij ook niet beïnvloeden door verhalen van anderen. Voel mij nu zo sterk dat ik alles aankan!