Alle daagse kronkels 18

Ik gebruik de titel “alle daagse kronkels” wel, maar het valt met de kronkels best wel mee. Hou het nog fijn bij deze titel. Zat nog aan een titels te denken als “vaginapraat” Denk dat ik daar een hele verkeerde suggestie mee ga wekken. Daar heb ik helemaal geen zin in. Kan het nu 2 dagen na het beroemde gesprek ook steeds meer bevatten. Werd vanmorgen ook wakker met de gedachte, van yes het gaat binnenkort echt gebeuren! Toen ik de horrorverhalen qua wachttijden hoorde van andere locaties waar deze operatie uitgevoerd wordt, was ik toch wel een beetje teleurgesteld. Maar nu is de wachttijd ook nog eens heel erg behapbaar. Ik weet dat ik met een sneltreinvaart door mijn transitie ga. Ben iedereen en alles dan ook zo ontzettend dankbaar dat het in dit tempo mogelijk is. Vind dat ik sowieso dankbaar mag zijn dat het überhaupt mogelijk is.  

Het alle daagse leven

Het alle daagse leven gaat tussendoor ook gewoon door. Dat is maar goed ook. Gewoon deze week nog een paar uurtjes vrijwilligerswerk gedaan. Het meubelschilderproject gaat ook gewoon gestaag door. Al heb ik vandaag mezelf een dagje vrij gegeven van het schilderen. Dus mijn huisje is ook lekker aankant nu. Straks lekker boerenkool maken de stamppot dan. Soms kan echt genieten van die alle daagse kneuterige dingen. Ik word zelfs blij van schoonmaken. De stofzuiger is een de weinige machines die ik graag gebruik. Ik zit nu heerlijk dit blog te typen. Die kans was groot was groot natuurlijk anders konden jullie het niet lezen. Na de hectiek van afgelopen week is deze rust wel even fijn. Tussendoor contact gehad met Gendertalent en dat loopt nu ook. Heb eigenlijk op dit moment weinige meer te wensen. Hoe mooi en fijn kan het soms zijn.

Er gebeurt altijd wel iets bijzonders

Er gebeuren altijd wel bijzondere dingen in mijn leven. Zoals van de week in de supermarkt. Ik zie dat een andere klant maar een deel van zijn boodschappen afrekent. Nu kan je denken, niet mee bemoeien. Zo ben ik totaal niet! Kan slecht tegen onrecht. Ik meld het dus bij de kassière. Zij haalde alleen haar schouders op. Vond dat een bijzondere reactie. Dus ik wilde er bijna zelf achteraan. Heb ervoor gekozen omdat niet te doen. Heb mij later wel gemeld bij de bedrijfsleidster. Ik werd bedankt voor mij oplettendheid. Kan het zo slecht uitstaan dat mensen stelen. Als het nu zou gaan om en brood, dan zou ik er nog een beetje begrip voor kunnen hebben. In dit geval ging het om drank. Ga er niet meer woorden aan vuil maken. We gaan positief het weekend in. Voor de carnavalisten, Alaaf! Voor iedereen een fijne weekend. Liefs, Heleen