Alle daagse kronkels 19

Mijn kronkels gingen afgelopen week vooral om mijn komende operaties. Eigenlijk over het intake gesprek. Nu alles een beetje neergedaald is, ben ik er veel minder mee bezig. Vind dat wel een beetje opvalland. Maar rust rond dat onderwerp is goed. Kan nu toch niks meer doen dan afwachten. Wat nog een puntje is, dat is welke cup maat  ik wil hebben. Had daar eerlijk gezegd nog niet echt over nagedacht. Soms stellen mensen wel goede vragen. Ga samen met mijn arts de keuze maken. Hij weet het beste wat goed past bij mijn postuur. Er zijn waarschijnlijk nog wel meer dingen die invloed hebben op die keuze. Nee, ik ga het niet met jullie delen. Dat is dan weer zo`n onderwerp dat hou ik fijn voor mezelf en aantal mensen die dicht bij mij staan. Dan blijft er nog wel genoeg over wat ik wel wil delen.

Wat een onderwerp voor de maandagavond. Ik dronk echt veel koffie. Of het te veel was weet ik niet. Toevallig was mijn koffie op. Ik had nog wel cappuccino koffie dingen in huis. Het bevalt mij best zonder al die espresso, misschien werd ik daar soms wel zo gejaagd door. Ben lichamelijk nu ook ontspannen en dat is een hele verademing. Stapje voor stapje kom ik er wel. Het zelfde geldt ook voor de energiedrinks. Die waren ook op en heb ook geen nieuwe gehaald. Dat is dan misschien wel onbewust een voorbereiding voor de operaties. Denk dat teveel cafeïne niet bijdraagt aan een voorspoedig herstel. Zit dat nu helemaal zelf in te vullen. Te veel kan nooit goed zijn. Voor nu geeft het rust. Toch ben ik vandaag heel actief geweest. Dus heb al die cafeïne niet nodig om actief te zijn. Weer een zelfverzonnen fabel de wereld uit.

Steeds preciezer

Wil dingen steeds preciezer doen. Waar ik vroeger veel sneller te vrede was ben ik dat nu niet meer. Merk dat nu met mijn eigen schilderproject. Ook met het klussen bij iemand anders. Een beetje goed is niet meer voldoende. Dat is mijn ogen niet verkeerd. Er zijn ook grenzen aan natuurlijk het moet ook weer niet omslaan. Dat hou ik wel in de gaten. Kom steeds weer veranderingen tegen en dus op hele verschillende vlakken. Als men dit van te voren gezegd had, dan had het waarschijnlijk niet geloofd. Het is ook maar goed dat ik niet alles vooraf wist. Want nu is het steeds weer een verrassing. Wat is het toch geweldig om te blijven groeien. Zie mijn transitie ook wel als een groei naar mijn innerlijke zelf. Die groei stopt niet zomaar en dat is maar goed ook. Het kan alleen nog maar nog beter gaan.