Alle daagse kronkels 20

De kronkels gaan hard de afgelopen weken. En ze zijn nog lang niet op. Soms vraag ik mij ook wel eens waar al die woorden vandaan komen. Meestal als ik ga zitten komen ze vanzelf. Over zitten gesproken dat heb ik de afgelopen dagen weinig gedaan. Wat voelt het fijn om lekker actief bezig te zijn. En weer bruggetje (is puur toeval) Over actief bezig zijn. Vandaag iemand gesproken van het UWV. Deze meneer deed echt zijn best om mijn situatie te begrijpen. Eigenlijk nog niks concreets besproken, maar dat komt nog wel. Ook dit zie ik weer heel positief in! Het zijn maar kleine stappen, maar ieder stapje is er wel een hoe klein ook. Ook nog bij logopedie geweest en ook dat gaat supergoed. Ook al ben ik er nog niet. Dat heeft ook gewoon tijd nodig. Zelfs mijn logopediste kan niet toveren. Met mijn stem dan.

Meubelschilderproject

De kast er achter is ook geschilderd nu.

Mijn meubelschilderproject is klaar. Ben supertrots op het resultaat. Het heeft even geduurd, maar het resultaat mag er zijn. Vind het jammer dat het klaar is. Aan de ene kant dan. Vind het aan de andere kant ook heel fijn dat alles nu weer opgeruimd en aankant is. Morgen nog een beetje poetsen en het is echt klaar! Eens bedenken wat het volgende project wordt. Nog een tip van internet die echt werkt. Een schaaltje met zout neemt de verflucht op. Dat werkt dus echt had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Het ruikt tenminste niet meer naar verf. Is waarschijnlijk ook beter voor mijn gezondheid. Gisteravond alweer de eerste vlekken in mijn nieuwe schilderwerk. Had een brandertje aangestoken met een van dat die waxmelts. Ik de kaars uitblazen. Jullie raden het al. Ik blies iets te hoog, zo al dat vloeibare geurspul over tafel. Heb het gelukkig bijna weg gekregen.

Gebeurt er verder nog wat

Verder is het vrij rustig allemaal. De laatste dagen alleen met de meubels bezig geweest en een paar uurtjes in de Kringloop gewerkt. Zo waren mijn dagen helemaal gevuld. Buiten logopedie deze week verder niks op transitiegebied gedaan. Ongemerkt gebeurt er genoeg natuurlijk. Volgende week mijn eerste afspraak voor genitale ontharing. Zie niet tegen het ontharen op zich op weet inmiddels wel hoe ontharen gaat. Dat stukje is totaal geen probleem meer. Vind het wel een lastige plek op mijn lichaam. Neem aan dat de huidtherapeute alle begrip voor heeft. Dit is voor het eerst in het hele proces dat ik iets echt lastig vind. Dit gaat mij ook gewoon lukken! Heb het mooiste doel wat ik ooit gehad heb in mijn leven. Dat helpt mij er zeker doorheen. Wens iedereen een fijne avond of dag. Liefs, Heleen