Alle daagse kronkels 23

Het is een tijdje stil geweest hier. Dat heeft alles te maken met de Coranacrisis. Nog geen eens met de crisis op zich, maar wel met feit wat het met mij doet. Of gedaan heeft zoals ik al eerder schreef is alles waar ik enige houvast aan had nu weggevallen. Daar heb ik het gewoon lastig mee gehad. Inmiddels ben ik wel op een punt gekomen dat ik het geaccepteerd heb dat het zo is. Er tegen vechten heeft geen zin. Zie deze periode dan maar als een training voor de herstel periode na mijn operaties. Want dan zal ik ook aan huis gekluisterd zijn. Het was weer heel fijn dat er vriendinnen waren die mij opvingen toen zo in de rats zat. Ieder op haar eigen manier. Zag het echt eventjes niet meer zitten. Vandaar dat ik ook weinig geschreven heb. Zie het nu allemaal weer stukken positiever in.

Positief vooruit

Natuurlijk gaan we nu geen handen schudden.

Het is een hele onzekere tijd nu, daar valt niks aan te doen. Waar ik wel voor mezelf iets aan kan doen is hoe ik ermee om ga. Zag het echt een paar dagen heel negatief en ging dingen invullen voor mezelf. Heb nu weer alle vertrouwen dat de operaties er gaan komen. De vraag is wanneer, daar kan niemand een antwoord op geven. Voor nu zie ik veel liever dat we met z`n allen gezond blijven en van dit vervelende virus afkomen. Daarom heb ik mezelf ook opgegeven om te gaan helpen in het lokale ziekenhuis. Dat is voor mij een manier om iets negatiefs om te zetten in iets positiefs. Meer dan ooit hebben we elkaar nodig deze periode, op wat voor manier dan ook. Kan het sowieso niet over mijn hart verkrijgen om alleen aan mezelf te denken. Samen komen wij uit deze crisis, sterker dan ooit!!

Eensgezindheid

Dat er een paar mensen zijn die niet eensgezind zijn, wil niet zegen dat het overgrote deel dat wel is. Er ontstaan hele mooie dingen nu. Mensen die elkaar spontaan hulp aanbieden op wat voor manier dan ook. De meeste mensen geven elkaar nu ook letterlijk de ruimte. Ook ik moest even wennen aan de 1,5 meter afstand bewaren. Nu we het allemaal doen voelt het ook niet vreemd meer. Willen jullie mij een ding beloven om het gevoel dat er nu heerst vast te houden. Ook als deze crisis voorbij is. Behalve het afstand houden dan. Al blijft er maar stukje hangen van wat we nu zien gebeuren dan wordt de wereld zoveel mooier. Ik hoop echt dat we dat kunnen leren van deze tijd.

Mijn dagen vullen

Over bezigheden heb ik al genoeg geschreven. Nu het er echt op aankomt gaat dat steeds beter. Nu heb ik door de moeder van een hele goede vriendin wel een nieuwe hobby bij. Dat is Diamond painting. Daimond painting is een vel met een afbeelding waar steentjes op geplakt moeten worden. ErĀ  zijn allemaal verschillende steentjes die hebben dan waar een nummer. Het werkt voor mij heel rustgevend. Speel ook soms poker wel online dan. Dat is helemaal op veilige afstand. Met de dingen als lezen en koken die ik al deed vul ik mijn dagen nu. Echt vervelen doe ik mij niet meer. Wat trouwens ook al een tijdje niet meer doe is tv kijken. Dat geeft mij ook heel veel rust. Kijk af en toe wel een serie, maar live tv heb ik al in tijden niet meer gezien. Zo kabbel ik door mijn dagen heen.

Tot slot

Wil iedereen heel veel kracht en sterkte wensen in deze lastige tijd. Ik wil er ook zijn van de gene die daar behoefte aanhebben. Fysieke hulp wordt een beetje lastig, maar ik wil altijd luisteren. Dus heb je behoefte aan praatje ik ben er voor je. Je kan contact met mij opnemen via mijn blog de gegevens staan onder het kopje contact. Uiteraard ook via facebook of Instagram. Zal misschien niet altijd gelijk reageren. Reageren doe ik sowieso. Ga ervan uit dat jullie verstandig en volwassen met mijn aanbod omgaan. Heel veel liefs van mij. Samen komen we uit deze rot situatie!