Alle daagse kronkels 4

Alle daagse kronkels 4

Vraag mij wel eens af waar alle woorden ineens vandaan komen. Misschien heb ik het spreekwoordelijke licht gezien. Het is beter om de woorden toe vertrouwen aan het digitale papier, dan dat ze in mijn koppie rondzwerven. Dat geeft mij een heleboel rust en de mensen in mijn directe omgeving ook. Weten jullie trouwens dat hardcore voor mij de beste muziek is om op of bij te bloggen. De woorden komen bijna met het zelfde tempo uit mijn toetsenbord als de muziek uit de speakers. Voor mij werkt het en daar gaat het om. Blijf nog even bij het aan leren van nieuwe dingen. Er zijn een heleboel dingen die geleidelijk aan met mij mijn reis mee aan het veranderen zijn. Bijvoorbeeld mijn spraak wordt steeds vrouwelijker wel door de inzet van logopedie. Zolang ik mijn stem niet kwijt raak gaat dat goed. Ze is weer terug, mijn stem.

Handschrift

Alle daagse kronkels 4

In het kader van nieuwe dingen leren ben ik bezig mijn handschrift te verbeteren. Dat mag ook wel hoorde laatste iemand zeggen. Stel jezelf hierbij een plat Brabantsaccent voor. “zij schrijft zo slordig zelfs met een tekstverwerker is het nog niet leesbaar” Het lijkt echt nergens op vandaar dat ik hard aan het oefenen ben. Vind het zowaar leuk om te doen. Ook dit gaat mij lukken! Als ik er zelf geen vertrouwen in heb lukt het zeker niet. Gelukkig zijn er her en der online een hoop tips te vinden om je handschrift te verbeteren. Weet nog goed dat ik op de lagere school altijd het zelfde wilde schrijven als de meisje bij mij in de klas. Dus toen waren er ook al aanwijzingen. Trouwens heb ooit nog wel een stickertje gekregen voor mijn handschrift. Zie het bewijs op de foto. Stickertje voor de moeite neem ik aan.

Minder bewegelijk

Alle daagse kronkels 4

Weet het al van kleins af aan dat ik moeilijk stil kan zitten. Beweeg altijd alles aan mijn lichaam. Heb met logopedie al wel geleerd om mijn hoofd stil te houden tijdens het praten. Het werd laatste bij mijn nagelstyliste weer even duidelijk dat ik zelfs mijn handen niet stil kan houden. Zolang ik mijn mond hou gaat het goed, maar mijn mond staat ook niet stil. Vroeger bij de kapper al eens in mijn oor geknipt. Ben daardoor ook een van de weinige met een kapperstrauma. Dat is niet waar hoor. Het is wel iets om op te letten. Zodra ik het onder controle heb beloof ik dat er ook eens een vlog komt. Wat schrijf ik nu weer. Dat is weer een ander onderwerp, wel of niet vloggen. Zal daar binnenkort een aparte blog over schrijven. Voor nu is bloggen goed er zijn al zoveel vlogs.

Please follow and like us: