Alle daagse kronkels 5

Nummer 5 alweer in de reeks alle daagse kronkels. Zit mij net te bedenken wat is toch heerlijk als de zon schijnt. Ze doet goed haar best vanmiddag, de zon. Voor mij is de winter helemaal perfect zo. Vind sneeuw heel mooi om te zien, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Nu zegt men dat wintersport heerlijk is. Ook dat wil ook nog wel eens meemaken. Mooie droom voor de toekomst. Heb er zelfs vertrouwen in dat ik kan leren skiën. Onder het moto; wat een ander kan, kan ik ook. Al zit ik nu wel met een grote glimlach op mijn gezicht. Hoe dat eruit gaat gezien. Denk namelijk dat het heel lachwekkend gaat worden. Waarschijnlijk lach ik zelf het hardst. Als er ooit beelden van komen mogen jullie mee lachen. Voor het zelfde geld gaat het heel erg goed en blijkt skiën een verborgen talent.  

Zonvakantie

Over toekomstdromen gesproken. Een zonvakantie is ook een toekomstdroom voor mij. Ben nu wel mezelf, maar mijn lichaam blijft daar nog enigszins bij achter. Ik kan daar natuurlijk een groot drama van maken, maar kan het ook positief bekijken. Straks als ik mijn operaties achter de rug heb kan ik heerlijk gaan genieten van een vakantie. Dat geeft mij een beter gevoel dan alleen maar te gaan bedenken wat er nu niet kan. Als ik het nu zal doen, dan voelt dat zo onnatuurlijk. Wil en hoef niet te gaan vechten tegen dat gevoel. Daar heb ik alleen mezelf mee en wil juist lief zijn voor mezelf. Dat verdien ik namelijk dubbel en dwars. Dat besef alleen al maakt mij zo gelukkig. Kijk er natuurlijk wel naar uit. Weet zeker dat het allemaal gaat lukken!

Positief blijven

Ik laat mij ook nog wel eens meeslepen. Soms wil ik ook wel eens kijken naar wat ik niet heb of wat er niet kan. Heb dat namelijk heel lang  gedaan. Zoals ik al schreef dat helpt mij niet. Juist het tegendeel is waar.  Ben ook maar een mens schreef het al eerder ik mag gelukkig fouten maken. Als ik dan heel eerlijk ga kijken. Heb mij in augustus 2018 aangemeld bij Stepwork en waar sta ik nu al. Krijg volgende maand al mijn verwijzing voor mijn operaties! Dat had ik allemaal niet durven dromen. Doe het niet allemaal alleen en dat hoeft gelukkig ook niet. Voor alles is een tijd in het leven ook al wil ik soms de tijd inhalen. Kan daar een verklaring voor gaan zoeken, maar schiet ik daar iets mee op? Denk het totaal niet. Ook dat soort eigenschappen horen bij mij.  

Please follow and like us: