Alle daagse kronkels 9

Weet niet wat er gebeurt, maar het lijkt erop of er vandaag weinig kronkels in mijn hoofd rond waren. Het helpt dus echt het schrijven en uitspreken van mijn kronkels. Nu zijn er nog best een aantal die ik met jullie wil delen. Om te beginnen iets wat voor mij een groot raadsel is. Panty`s, geen panty`s op zich, maar het feit dat ze elkaar altijd opzoeken tijdens de was. Er is geen ander kledingstuk dat zich verstrengeld met een zelfde kledingstuk. Panty`s doen dat dus wel. Vind dat een raadsel waarom doen panty`s dat? Voelen ze zich veiliger zo dicht bij elkaar. Kan mij namelijk voorstellen dat het geen pretje is in een wasmachine. Vooral centrifugeren lijkt mij vreselijk om mee te maken. Als ik van mezelf uitga, ik word al duizelig als ik een kermisattractie zie. Misschien moet ik gewoon medelijden hebben met mijn panty`s.   

Operaties

Mijn komende operaties zorgen nog wel voor de nodige kronkels. Niet de operaties op zich, maar wel de reis er naartoe. Bijvoorbeeld, wanneer gaan ze gebeuren in ieder geval na 1 augustus van dit jaar. Dat is enige houvast, maar verder kom ik tot nu toe niet. Gelukkig krijg woensdag de 5e van deze maand mijn verwijzingen. Dan weet ik hopelijk snel meer. Vind het best wel spannend allemaal. Het is een leuke spanning gelukkig. Waar ik het wil gaan laten doen is voor mij ook al bijna zeker. Wat mij nog meer bezighoud is hoe gaat het voelen dat soort dingen. Hoe gaat het er uitzien, kan moeilijk vragen aan iemand mag ik even komen kijken. Dat zijn hele persoonlijke dingen, voor mij wel heel belangrijk merk ik. Laat ik heel eerlijk zijn. Mijn ding wat er nu nog hangt zal ik niet missen.

Werk

Het zelfde als een hobby zoeken, is zoeken wat ik qua werk wil gaan doen ook best een puntje. Kom er door diverse gebeurtenissen steeds meer achter wat ik niet wil. Dat is ook wel handig om te weten dan blijft er steeds minder over. Een ding is zeker wil wel weer iets actiefs gaan doen. Ook zeker iets waar ik bij na moet denken. Nu ben ik heel hard gaan nadenken. Ja, alweer. Heb ooit administratie gedaan en dat was nu iets daar werd ik echt gelukkig van. Werd ook gelukkig van achter een bar staan, van voor de bar staan nog gelukkiger. Dat is iets voor soms een keertje erbij. Ga nu echt mijn best doen om werk te gaan vinden in de administratie. Heb ook nog een afspraak staan ben Gendertalent en wellicht kunnen zij mij ook een stukje op weg helpen. Weer een mooie uitdaging!