Geen bericht goed bericht

transgender blog
Geen bericht goed bericht

Het is een tijdje rustig geweest op mijn blog, maar in dit geval, betekent geen bericht goed bericht. Zoals ik al eerder schreef ben ik verhuisd naar een voor mij nieuw huisje. Al was de verhuizing en  inrichting allemaal in een dag geregeld. Toch ben ik de afgelopen twee weken druk geweest met van alles en niet op de laatste plaats het regelen van vast internet. Toch wel een vereiste voor het publiceren van een blog. Wil iedereen die zo lief is geweest om mij te helpen nogmaals bedanken voor de lieve hulp en ondersteuning waar dan ook mee. Jullie verwarmen mijn hart.   Alles is nu achter de rug en kan nu alleen nog maar genieten van rust en de fijne energie op mijn nieuwe plekje. Rust verdien ik wel al zeg ik het zelf. Ga niet meer terugkijken hoe het geweest alleen nog maar vooruit!

Hormonen, hoe gaat het tot nu?

Hormonen transgender
Hormonen transgender

De verhuizing is uiteraard niet het enige wat mij bezig gehouden heeft. Zo is er ook nog een fotoshoot geweest, maar daarover verderop meer. Uiteraard is mijn lichaam nog steeds aan het wennen aan de hormonen. Heb nu ongeveer 10 weken hormonen en het zal een utopie zijn om te denken dat het nu allemaal al stabiel zal zijn. Niks voelen wil ik ook niet. Het is mooi en fijn om te voelen dat er van alles gebeurt. Neem de vermoeidheid maar gewoon op de koop toe. Ook dat gaat op een gegeven moment over. De veranderingen gaan nog steeds door, al merk ik het niet altijd direct. Daar bedoel ik mee, dat ik mijn lichaam natuurlijk meerdere malen per dag zie. Neem iedere week diverse foto`s en als ik die vergelijk, dan zie ik zeker verschil. Dus hier zit een gelukkige dame op de bank deze blog te tikken.

Expositie True colors are beautiful

Stiekem ben ik gewoon trots op mezelf.

Dat is dus de exposite waar ik aan mee heb mogen werken. Schrijf bewust “aan mogen mee werken” zo voelt het helemaal. Het is een prachtig idee om een expositie op te zetten met dit gedachtegoed. “iedereen is het zelfde en ook uniek” Want iedereen is op zijn of haar manier uniek. Waarom iemand daarom veroordelen? Iedereen mag zichzelf zijn ongeachte wat de maatschappij daar van vindt! Ik  gun het iedereen om zo dor het leven te kunnen gaan. Door niet jezelf te zijn doe je vooral jezelf te kort. Daar kan ik zeker over meepraten. ( ga dat nu niet doen overigens) Ik zal het een eer vinden als jullie deze expositie willen bezoeken. De exposite is in Woerden en gratis toegankelijk. Voor openingstijden en verdere gegevens kan je hier klikken.

Please follow and like us: