Gevoel bij het Coronavirus

Mijn gevoel bij het Coronavirus. Normaal sta ik vrij nuchter in het leven. Merk dat ik nu heel voorzichtig aan het worden ben. Denk ook niet dat dat zo vreemd is. Er worden niet voor niks allemaal adviezen gegeven hoe hier mee om te gaan. Gebruik nu zeker mijn gezonde verstand. Ben misschien ook wel bang om ziek te worden. Dan nog geen eens voor het ziek worden op zich. Nog veel meer voor de gevolgen daarvan. Want hoe zit het dan met mijn operaties? Is mijn lichaam snel genoeg weer hersteld om de operaties aan te kunnen. Misschien is het heel ver gezocht. Misschien ten overvloeden ik wil geen angst of paniek zaaien. Het gaat om mijn gevoel bij het Coronavirus. Nu las ik dat de kliniek waar mijn operaties gepland staan gesloten is. Wat ook heel begrijpelijk is. Open blijven zal onnodige risico`s opleveren

Kliniek gesloten

Stond er niet van te kijken, dat medische kliniek Velsen haar deuren gesloten heeft. Het lijkt mij ook de enige juiste beslissing. Wat de gevolgen daarvan zijn is uiteraard niet te zeggen. Mijn operaties staan gepland voor het einde van de zomer. Dat is nog zover weg dat ik mij daar niet druk om wil en ga maken. Vind het wel heel triest voor mensen waarvan hun operaties op kortere termijn gepland staan. Dit is natuurlijk overmacht en niemand kan hier iets aandoen. Uitstel betekent gelukkig geen afstel. Zo besef ik mij wel dat iets wat een maand geleden nog zover leek nu serieus dichtbij komt. Misschien naïef, maar had dit niet zien aankomen. Laten we proberen positief blijven ook hier komen we met z`n allen weer uit. Deze sluiting is natuurlijk niet het enige indirecte gevolg van het Corona virus.

Laten we er voor elkaar zijn

Simpel, telefoontje, er, voor elkaar, zijn, Gevoel bij het Coronavirus
Een simpel telefoontje kan zoveel betekenen

Nu bijna iedereen de gevolgen ondervindt, is het volgens mij goed om er voor elkaar te zijn. Eigenlijk iets wat vanzelfsprekend is natuurlijk, maar ik zie de laatste dagen helaas iets anders. Vooral in de supermarkt. Het is bij velen weer een ikke ikke maatschappij geworden. Het is heus niet iedereen die zo denkt gelukkig. Probeer het nu vooral in deze tijd met elkaar te doen en niet tegen elkaar. We zijn er nu veel meer mee geholpen om er voor elkaar te zijn. Hoeveel mensen zitten er nu al dagen thuis zonder enig contact met de buitenwereld probeer er voor hen te zijn. Je zal zien wat een ogenschijnlijk simpel appje of telefoontje voor iemand kan betekenen. Steun elkaar in deze lastige tijd. Laten we dat gevoel dan ook volhouden na deze lastige tijd. Dan halen we hier met z`n allen ook nog iets positiefs uit.