Intake van de grote operatie!

Vreugde, blij, gelukkig
Intake van de grote operatie!

De datum staat voor de intake van de grote operatie. Voel mij zo gelukkig, blij en emotioneel hierdoor. Overkomt mij natuurlijk weer dat ik zo`n telefoontje krijg als ik in de Action ben. Zo nieuwsgierig als ik ben neem ik ook gelijk op. Dit voelt weer heel anders dan mijn eerste gesprek voor de hormonen. Dat ging overigens ook wat anders, de uitnodiging dan. Zit met tranen van geluk dit stukje te tikken. Gelukkig kan je niet voorspellen hoe je je ergens bij gaat voelen. Deze vreugde is alweer een cadeautje op zich. Natuurlijk is het nog maar een intakegesprek. Dat is wel de start van iets heel moois en bijzonders. Voel mij nu net een klein kind die de nachtjes slapen gaat aftellen tot het zover is. Schreef laatst nog dat ik mij nu eindelijk volwassen voel en dan nu dit gevoel weer. Laat het gewoon gebeuren.

Zo bijzonder wat er allemaal gebeurt

Blijf het maar roepen dat er zoveel mooie en bijzondere dingen gebeuren. Het intakegesprek bij Dr. Kanhai  is voor deze week wel het toppunt. Daarnaast heb ik ook nog een gesprek gehad met iemand van Oerol naar aanleiding van mijn blog. Mijn besluit staat nu vast ik ga dit jaar naar Oerol! Ook dat zorgt voor heel veel emoties. De endorfine giert steeds door mijn lichaam. Dat is een heel fijn gevoel dat hoef ik niet uit te legen. Dacht dat ik het al eerder geschreven had. Het is niet voor niks dat er een rustperiode in een transitie zit. Natuurlijk ook voor het effect van hormonen. Als je al die emoties tegelijk krijgt is het gewoon te veel. Dan kan je er ook minder van genieten. Ik geniet er in volle teugen van. Het versterkt het gevoel dat ik er toe doe! Dat is misschien nog wel het mooiste.

Ik mag er zijn

Het gevoel van er mogen zijn. Schrijf er vaker over, maar de laatste dagen wordt het weer heel erg versterkt. Mensen hebben misschien niet eens altijd door dat zij dat te weeg brengen. Het is zo`n ontzettend fijn en overweldigend gevoel. Ik ga niet meer terugkijken op de tijd dat het er niet was. Daar bereik ik helemaal niks mee. Ik ben gewoon op dit punt gekomen! Dat het even geduurd heeft is niet belangrijk. Het gaat om het punt waar ik aangekomen ben! Dat maakt mij zo sterk, dat ik steeds meer aankan. Schrijf niet voor niks; steeds meer aankan. Ook ik loop nog wel eens ergens tegenaan. Daar ga ik misschien nog wel eens een blog over schrijven. Daar is het nu sowieso niet het juiste moment voor. Nu ga ik lekker genieten van al het moois. Liefs, Heleen