Klaar met niks doen!

Klaar met niks doen!

Dat ik klaar met niks doen ben mag duidelijk zijn. Jullie hebben het al eerder kunnen lezen. Het begint mij nu echt dwars te zitten. Ik wil niet meer accepteren dat de situatie is zoals die nu is. Merk heel erg aan mezelf  dat ik toe ben aan die beroemde nieuwe uitdaging.  Hoe ik die voor me zie zal ik verderop uitleggen. Ik wil gewoon thuiskomen van werk en het gevoel hebben dat ik iets gedaan heb. Probeer mij nu thuis wel te vermaken. Vandaag bijvoorbeeld wat meubeltjes gaan schilderen. Zelfs van dat soort klusjes merk ik al dat ik energie krijg. Vanmorgen ook nog een patroon gaan overtekenen. Ik weet het niet, maar na 2 minuten was ik geheel de weg kwijt. Er staan zoveel lijnen op zo`n blad zag het echt niet meer. Morgen weer een nieuwe kansen voor de lijnen. Dus echt vervelen hoef ik mij niet.

Wat wil ik dan

Wat ik wil heb ik voor mezelf in grote lijnen wel duidelijk. Hou van dingen regelen dingen uitzoeken ga zo maar door. Dan kom ik uit op een backofficefunctie. Er zijn vacatures genoeg meer dan genoeg zelfs. Er is wel een puntje ik heb geen aantoonbare ervaring in zo`n soort functie. Uiteraard vraagt een werkgever iemand met ervaring. Iets wat ik overigens kan begrijpen. Ik leg mij hier uiteraard niet bij neer. Ben nu al zover gekomen ook dit gaat mij lukken. Maar nu nog wel even de juiste weg vinden. Er zijn vast wel bedrijven die op mij zitten te wachten. Zal ik zomaar wat bedrijven kunnen aanschrijven en mijn vraag voorleggen? Als ik hier op de bank blijf zitten gebeurt er ook niks. Weten jullie misschien iemand die mij een kans wil geven? Wil nu iets gaan doen waar ik echt gelukkig van word.

Hulp vragen

Hulp vragen.

Om hulp vragen is niet een van mijn sterkste punten. Had en heb contact gehad met Gendertalent en zij zouden direct terugbellen. Is van de week twee keer beloofd. Nog steeds gebeurt er niks dat kan een hele goede rede hebben natuurlijk. Ik vind het toch lastig. Mijn vertrouwen is een beetje weg. Wat is het alternatief? Zijn er bedrijven of organisatie die een soortgelijk iets doen. Die zijn er vast wel. Ben nu alweer op een punt van, ik doe het zelf wel. Het zal heus niet persoonlijk zijn dat ik niks terug hoor van Gendertalent.  Ga het eerst zelf wel proberen want niks of niemand krijgt mij meer klein. Al vind ik om hulp vragen heel lastig, is het soms ook wel fijn als iemand je een klein beetje stuurt. Steun krijg ik gelukkig voldoende. Dat is lief!