Mijn tweede bezoek aan Stepwork transgender zorg

Omgeving Utrechtse heuvelrug

Maandag 11 februari alweer mijn tweede afspraak gehad bij Stepwork transgender zorg. Dus weer in mijn racemonstertje naar Assen. Moet zeggen vanaf Amersfoort is het eigenlijk een hele mooie route. En vanaf daar ook stukken fijner rijden omdat het gewoon rustiger is op de weg. Vind dat toch wel fijn alleen vanaf daar begint de autoradio ook te kraken. Net of je het in die omgeving juist van de omgeving moet hebben. En even geen afleiding van de autoradio nodig hebt. Dan ga ik maar zelf zingen. Dat klinkt overigens mooier op papier, dan in het gehoor. Is mijn mening, maar denk dat jullie het ermee mee eens zijn.

Wat was het onderwerk van deze afspraak

Levensverhaal

Het onderwerp van deze afspraak was, mijn levensverhaal. Ik ga de inhoud niet met jullie delen misschien ooit. Voor nu is dat nog te vroeg. Wil nog wel een klein stukje van mezelf voor mezelf houden. Het was gewoon een fijn gesprek naar mijn mening was het allemaal snel duidelijk. Er was een kans dat we twee afspraken nodig konden hebben voor de bespreking van het levensverhaal.  Het is helemaal niet erg dat het zo voorspoedig gaat. Verder nog over mijn verklaring gehad om mijn geslacht te wijzigen. Dat gaat de beste man in orde maken. Sta tenminste op zijn to do lijstje. Jippie!!dan kan ik snel de M naar V veranderen in mijn paspoort en rijbewijs. Nog heel even geduld. Toen was de afspraak al weer klaar.

De volgende afspraak

Voor de volgende afspraak heeft mijn behandelaar gevraagd om iemand mee te nemen. En dan iemand die mij al langer kent waar hij dan vragen aan kan stellen over mij. Dus dat wordt weer een fijne afspraak . Weet nog niet helemaal wat ik ervan kan verwachten, maar dat hoeft ook niet. Laat het gewoon allemaal over mij heen komen. Het is tenslotte geen wedstrijd of examen.

De terugrit

Drukte snelweg spookrijdster

Hele kleine samenvatting van de terugrit. Gebruik Google-maps om te navigeren. Google wilde mij terugsturen via Apeldoorn. Toch maar geluisterd, volgzaam als ik kan zijn. Had ik het maar niet gedaan heb vervolgens het halve land gezien. Rij de volgende keer de zelfde weg terug als ik heen gegaan ben. Uiteraard in de tegengestelde richting. Dat jullie niet denken, gaat ze nu spookrijden. Als dat zo is horen jullie het op de radio.

Tot de volgende blog.

 

Please follow and like us: