Nieuw jaar nieuwe kansen

Nieuw jaar nieuwe kansen transgender blog.

Een nieuw jaar nieuwe kansen. Ik ga mij dit jaar nog meer, dan afgelopen jaar richten op nieuwe kansen. Mijn transitie is een heel belangrijk deel van mijn leven, maar is niet mijn leven. Kom nu op een punt dat ik bijvoorbeeld qua werk ook weer vooruit wil. Al weet ik totaal niet welk richting uit. Het is een mooie uitdaging om daar mijn weg in te vinden. Ook wat dat betreft zijn er voldoende kansen dit jaar. Wil nu wel echt iets gaan doen wat voor mij interessant en uitdagend blijft. Heb vaak genoeg gemerkt in werken dat de uitdaging snel weg was. Ook voor werken geldt dat het maar een deel van mijn leven is. Al ben ik vroeger wel eens gevlucht in werk. Dat zijn allemaal zaken die verleden tijd zijn nu. Die periode zou ik nodig gehad hebben om te zijn waar ik nu ben.

Mijn leven meer invulling geven.

Festival zomer

Invulling aan mijn leven geven is iets wat mij erg bezig houdt de laatste tijd. Zoals ik net al schreef heb ik een lange tijd veel en vaak gewerkt. Nooit echt tijd een ruimte gehad voor een hobby. Het was werken mijn huishouden en slapen. Verveel mij niet echt, maar een echte hobby heb ik niet. Natuurlijk heb het naaien en mijn blogs schrijven. Daarnaast zijn er nog zoveel dingen die mij leuk lijken om te doen. Moet mezelf soms misschien ook een schop onder mijn derrière geven. Nieuwe kansen zijn er genoeg en die kan ik zelfs zelf creëren. Besef mij dat heel goed. Ben echt klaar met het op de bank zitten. Er is zoveel meer te doen in het leven. Er zijn zomers geweest dat ik van het ene naar het andere festival ging om te werken. Heb mezelf voorgenomen omdat dit jaar fijn weer te gaan doen!

Nog meer gaan leven!

Nog meer leven dat ga ik zeker doen! Het is niet dat ik eerst niet naar buiten ging, maar er gebeurde niet zoveel in mijn leven. Het is net of ik nu een soort tweede jeugd beleef. Of dat een gevolg is van de hormonen of het feit dat ik mij meer dan ooit goed voel. Het maakt ook niet uit kan zo genieten van een avondje stappen. Dat voelt zo anders dan vroeger. Haal er zoveel energie en vreugde uit. Ga ook echt alleen nog maar dingen doen waar ik gelukkig van word. Wil ook alleen nog maar mensen in mijn leven waar ik blij van word. Durf nu eindelijk echt voor mezelf te kiezen! Dat voelt zo ontzettend goed. Daar wil ik deze blog mee afsluiten. Liefs Heleen

Please follow and like us: