Social media onderhoud

Social media onderhoud. Facebook, Instagram en Twitter
Social media onderhoud. Facebook, Instagram en Twitter

Social media onderhoud is meer dan, het plaatsen van berichten en of foto`s. U kent wel u heeft voor uw bedrijf, stichting etc. Netjes op alle social media kanalen een account aangemaakt. In het begin gaat u daarmee enthousiast aan de gang. Foto`s plaatsen of een bericht overĀ  iets nieuws binnen uw organisatie plaatsen. Maar naar verloop van tijd wordt uw aandacht daarvoor minder. Logisch ook u bent ondernemer en wil zich bezighouden met ondernemen. Echter is social media tegenwoordig wel een belangrijk onderdeel van uw marketing. Social media onderhoud is in dit geval een geweldige oplossing. Dat alles voor een betaalbaar tarief. Het mag duidelijk zijn als u wel diverse social media accounts heeft, maar er gebeurt weinig tot niks op, dat dat averechts kan werken. Ik kan u dit volledig of gedeeltelijk uit handen nemen. Voor meer informatie kunt altijd contact opnemen. Klik hier voor direct contact.

Wat zijn de mogelijkheden

De mogelijkheden zijn heel breed en het is vaak maatwerk. Social media onderhoud is meer dan, het plaatsen van berichten of foto`s vermelde ik al. Dat is zeker zo, denk bijvoorbeeld maar aan het reageren op reacties op uw social media kanalen. Niet reageren op berichten van bezoekers van uw kanalen werkt nooit in uw voordeel. Ook dit soort werkzaamheden kan ik u uit handen nemen. Denk ook eens aan het op de juiste manier plaatsen van aanbiedingen op uw kanalen. Soms kan een bepaald woord al het verschil maken. Ook het ondersteunen of zelfs helemaal uit handen nemen in het maken van de juiste foto`s behoort tot de mogelijkheden. Heeft speciale wensen dan ga ik daarover graag met u in gesprek. Zo kunnen wij samen bijna altijd tot een oplossing komen. Zie de kosten van uw social media onderhoud als onderdeel van uw marketing budget.

Facebook en Instagram campagnes

Naast social media onderhoud kan ik ook uw Facebook en Instagram campagnes verzorgen. Met dit soort campagnes kunt u heel gericht adverteren voor een bepaalde doelgroep. Facebook heeft hier een prachtig systeem voor. Waardoor u veel meer bereikt dan alleen maar interactie met uw doelgroep. Uiteindelijk wilt u uw product of dienst gaan verkopen. Een bericht met veel reacties of veel duimpjes is leuk, maar zorgt niet direct voor omzet. Dit soort campagnes zijn altijd maatwerk. In veel gevallen verbaast men zich erover wat dit doet met de omzet. Dit mag u heel breed zien bijna ieder product of dienst is hier geschikt voor. Of het nu schoonheidsbehandeling is of een concert en alles er tussenin, voor bijna alles bestaat een geschikte campagne. U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Door hier te klikken komt u direct met mij in contact.