Mijn toekomst. Vanaf nu alleen nog maar vooruit

Hoe zie ik mijn toekomst      

Toekomst nu vooruit

Zie de toekomst met heel veel plezier en vertrouwen! Nu ik echt mezelf ben ziet alles er heel positief en fijn uit. Wat is er naast mijn hele transitie nog meer. Want er is meer in het leven dan mijn  transitie. Wil de rest van mijn leven echt alleen nog dingen doen waar ik gelukkig van word. Ook qua werk bijvoorbeeld wil ik alleen nog werk doen waar ik gelukkig van word. Hoe dat eruit gaat zien later meer. Naast werk is er nog veel meer in het leven. Heb nu zoveel meer rust dan voorheen, dingen gaan ook minder snel vervelen. Komt ook wel door dat ik alleen nog dingen doe die ik echt leuk vind. Maak echt met veel plezier schoon en vind het steeds fijner als alles schoon netjes is. Zie mezelf dus binnen 5 jaar fijn in mijn eigen huisje helemaal gepoetst en opgeruimd. Al dan niet met een partner.

Werk

Aan het werk.

Werk vinden, maar vooral vinden wat voor werk ik wil gaan doen houdt mij heel erg bezig de laatste tijd. Roep constant het moet iets worden met mensen. Begin nu zelfs het beeld te krijgen in welke vorm en of richting. Naast werk met mensen zie ik het steeds als werk waar ik echt iets voor een ander kan betekenen. Daar wordt nu aan gewerkt en gelukkig gebeurt er veel wat dat betreft. Zal hier later meer over vertellen.

Ambities

Mijn ambities

Stiekem heb ik best veel ambities wil nog zoveel dingen doen. Speel al een tijdje met het idee om iets met cabaret te gaan doen. Dat is best serieus, de ambitie dan, niet het cabaret. Waar moet ik beginnen?? Het lijkt zo simpel, maar is het zeker niet. Wil ook nog een boek gaan schrijven eigenlijk twee soorten boeken. Een boek over mijn leven “Heleens wonderewereld” en een kinderboek.

Nu ben ik ook nog bezig met webshop in hoofdbedekking voor mensen met haaruitval. (capinna.nl) Dat is mede een idee van iemand anders. Over de precieze invulling daarvan ook later meer. Dit omdat er veel ideeën zijn en nu nog niet alles wil delen. Om simpele reden dat ik de eerste wil zijn. En de ideeën pas wereldkundig wil maken als het product ook daadwerkelijk klaar is. Wil bijvoorbeeld ook kleding gaan ontwerpen voor andere trans mensen. Zeker aan het begin van iemands transitie komen de maatvoeringen vaak niet overeen met de confectiematen.

Genoeg ideeën en plannen dus. Dit was het wel weer een beetje voor vandaag . Tot morgen.

Please follow and like us: