Transgender blog update

Transgender blog update
Transgender blog update

Transgender blog update, wil niet zeggen dat het blog geüpdatet wordt. Ergens ook wel, maar het is meer een samenvatting van wat er nu speelt en gebeurt. Morgen donderdag 5 september begint week 6 alweer van mijn hormoonbehandeling. Naast alle lichamelijke veranderingen, komen de emoties ook steeds vaker en sterker naar buiten. Fijn om zoveel te voelen. Merk ook dat ik er niet teveel over na moet denken. Laat de tranen maar gewoon de vrije loop, al is het bij Boert zoekt vrouw. Het hoort er gewoon bij, dus laat het maar gewoon gebeuren en houd mij niet meer in. Waarom zal ik ook? De enige reden die ik nog kan bedenken om het in te houden is, dat mijn make-up uitloopt. Voor de rest vind ik het allemaal geen probleem meer. Een maand geleden, dacht ik over dit soort dingen heel anders. Het gaat gewoon lekker!

Gezichtsontharing

 Gezichtsontharing  transgender
Gezichtsontharing transgender

Gezichtsbeharing blijft voor mij een gevoelig puntje. Zeg maar gerust een gevoelig punt. Gelukkig bestaat er zoiets als gezichtsontharing in de vorm van laserontharing heb er al vaker over geschreven. Dus zal niet meer in gaan op het onderwerp laserontharing zelf. Vandaag was de behandeling veel en veel minder pijnlijk dan de voorgaande behandelingen. Al hoewel ik het heel gezellig vind bij Jaydee zal ik toch heel blij zijn als het allemaal achter de rug is. Wil het ook niet te veel aandacht geven. Alles wat je aandacht geeft groeit. Zo ook mijn ergernis ten opzichte van gezichtsbeharing. Om af te ronde denk ik, dat het haar sneller weg is, dan dat ik geaccepteerd heb dat daar haar zit. Nog een klein beetje reclame voor Jaydee en haar schoonheidssalon, ben je opzoek naar iemand die ons als transgenders helemaal begrijpt en respecteert ga dan eens langs bij haar.

Wat gebeurt er verder

Power women transgender
Power women

Ga nog braaf om de twee weken naar logopedie. Mijn stem gaat echt met sprongen om hoog. Nu zit het vrouwelijke van een stem niet alleen in de hoogte. Moet mij er nog wel op concentreren, maar het gaat steeds beter. Verder ben ik nog steeds heel blij dat ik deze stap gezet heb. Achteraf gezien is het allemaal veel makkelijker geweest, dan dat ik mij ooit had kunnen voorstellen. Hopelijk helpt dit andere ook om de stap te zetten. Kan het nu met zekerheid zeggen als je echt jezelf bent ben je sterker, dan dat je ooit geweest ben. Zo voelt het in ieder geval voor mij. Dit was het wel weer voor vandaag. Tot de volgende blog. Liefs Heleen

Please follow and like us: