Werken aan werk

Had er in een vorige blog al iets over verteld, mijn zoektocht naar een baan. Of beter naar wat voor baan. Vandaag een bespreking gehad van een capaciteiten en interesse test gehad. Heb die testen een paar weken geleden gedaan via het Leerwerkloket. Testen worden afgenomen door het Da Vinci college. Dat was lang geleden dat ik op een school geweest was. Laat ik zeggen dat er nog niet zo heel veel veranderd is. Er zijn wat meer computer gekomen, maar verder is er niet veel veranderd aan een school. De testen zelf gingen wel goed naar mijn eigen gevoel. Was wel weer wennen om überhaupt zoiets te doen.

De uitslag

Vandaag kreeg ik dus uitslag. Viel mij helemaal niet tegen. Gemiddeld op MBO 4 niveau. Ben best weer een beetje trots op mezelf. Wat voor mij misschien nog wel belangrijker is, de uitslag van de interessetest. Daar kwam uit dat ik graag voor mensen wil zorgen. Dat wist ik al. Maar het is nu wel  duidelijker geworden. Want zorgen kan je op veel manieren doen.  Aan de hand van deze uitslag kan ik nu wel veel gerichter opzoek naar een baan. Voor nu zegt mijn gevoel dat het iets in de richting van front office, baliemedewerkster of receptioniste moet worden. Nu nog goed bedenken in wat voor soort omgeving. Dit geeft alweer heel veel moed.

Hoe nu verder

Ga mij de komende tijd echt goed richten op het bedenken van hoe en wat  en vooral waar. Geloof zeker dat er voor mij ook ergens een baan moet zijn. En het feit dat ik transgender ben hoeft hier geen belemmering in te zijn. Ben nu juist de meest gemotiveerde en enthousiaste werkneemster die een werkgever zich kan wensen. Maar als ik alles op een rijtje heb mag ik jullie dan vragen om met mij mee te kijken naar een baan? Jullie hebben misschien wel contacten die ik anders niet zou hebben.

Please follow and like us: